BejelentésCSUDAJÓ TÁBOR: erdei iskola és nyári gyerektábor, Kemence-Szeteharaszt
"A legtöbb, amit gyermekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak."

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Táborunk Budapesttől 80 km-re, a Börzsöny-hegység és az Ipoly-völgye találkozásánál, Kemence község külterületén (Kemence-Szeteharaszt pusztán), a falutól 3,5 km-re található.

Erdei környezetben tavasztól őszig üzemelő erdei iskolába, osztálykirándulásra, tanulmányi kirándulásra és szünidei gyermektáborba várunk óvodás és általános iskolás csoportokat.


 

20 hektár bekerített, zárt területen többféle állat él: vaddisznó, kecskék, bárányok, baromfi-félék (tyúk, kakas, liba, kacsa), postagalambok, aranyfácánok, nyuszik, kutyák, vadászgörények, fecskék és más kerti madarak. A kerítésen kívül, az erdei környezet miatt, láthatunk vadon élő állatokat is (szarvas, őz, róka, vaddisznó, fácán, ölyv, héja, holló).

 

Környezetünket nagyon sok virág szépíti, de van konyhakertünk is. Az épületeket közel egy hektáros vegyes gyümölcsös veszi körül.

 

Nagy füves területek vannak a szabadtéri játékokhoz, a sport- és ügyességiversenyekhez, focizáshoz és más labdajátékokhoz, tollaslabdázáshoz, hintázáshoz, kötélpályán csúszáshoz, trambulinon ugráláshoz.

5 x 11 m-es medence sekély és mély vízzel a strandoláshoz, vizes játékokhoz.

 

A tetővel fedett teraszok rossz időben is biztosítják a szabadban tartózkodás lehetőségét. Itt lehet ping-pongozni, csocsózni, társasjátékozni, kézműveskedni, rajzolni, barkácsolni.


 

SZÁLLÁS:

 

Elhelyezés kőházban, ami két részből áll, így egy időben akár két csoportot is tudunk elkülönülten fogadni.

 

A ház mindkét részében 4 db 6 ágyas és 1 db 10 ágyas (szükség esetén pótágyazható) szoba, lányoknak és fiúknak külön-külön vizesblokk, valamint 2db 1-1 ágyas tanári szoba áll a csoportok rendelkezésére.

 

A szobák berendezése: biztonságos emeletes ágyak 90x200 cm-es méretben, minden ágyhoz 50x50x160 cm-es polcos és akasztós szekrény tartozik.

 

Ágyneműt (kispárna, paplan, takaró) és ágynemű huzatot biztosítunk.

 

A tavaszi és őszi időszakban szükség szerint fűtést üzemeltetünk.

 

2020-ban a szállás költsége: 2500 Ft/nap/fő

 


 

ELLÁTÁS:

 

Napi háromszori étkezés: reggeli, ebéd, vacsora (megbeszélés szerint pótvacsora).

 

Főzőkonyhánkat HACCP rendszerben működtetjük, amelyhez két kb. 30 személyes ebédlő társul.

 

Az élelmezést kifejezetten a gyerekek ízlése szerint alakítottuk ki, olyan bőséges és lehetőleg egészséges táplálékokat kínálunk, amit szívesen megesznek.

 

2020-ban az étkezés költsége: 2500 Ft/nap/fő


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!