BejelentésCSUDAJÓ TÁBOR: erdei iskola és nyári gyerektábor, Kemence-Szeteharaszt
"A legtöbb, amit gyermekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak."

MENÜ
Táborunk Budapesttől 80 km-re, a Börzsöny-hegység és az Ipoly-völgye találkozásánál, Kemence község külterületén (Kemence-Szeteharaszt pusztán), a falutól 3,5 km-re található.

Erdei környezetben tavasztól őszig üzemelő erdei iskolába, osztálykirándulásra, tanulmányi kirándulásra és szünidei gyermektáborba várunk óvodás és általános iskolás csoportokat.


 

20 hektár bekerített, zárt területen többféle állat él: van itt vaddisznó, kecskék, bárányok, baromfi-félék (tyúk, kakas, liba, kacsa), postagalambok, aranyfácánok, nyuszik, kutyák, vadászgörény, fecskék és más kerti madarak. A kerítésen kívül, az erdei környezet miatt, láthatunk vadon élő állatokat is (szarvas, őz, róka, vaddisznó, fácán, ölyv, héja, holló).

 

Környezetünket nagyon sok virág szépíti, de van konyhakertünk is. Az épületeket közel egy hektáros vegyes gyümölcsös veszi körül.

 

Nagy füves területek vannak a szabadtéri játékokhoz, a sport- és ügyességiversenyekhez, focizáshoz és más labdajátékokhoz, tollaslabdázáshoz, hintázáshoz, kötélpályán csúszáshoz, trambulinon ugráláshoz.

5 x 11 m-es medence sekély és mély vízzel a strandoláshoz, vizes játékokhoz.

 

A tetővel fedett teraszok rossz időben is biztosítják a szabadban tartózkodás lehetőségét. Itt lehet ping-pongozni, csocsózni, társasjátékozni, kézműveskedni, rajzolni, barkácsolni.


 

SZÁLLÁS:

 

Elhelyezés kőházban, ami két részből áll, így egy időben akár két csoportot is tudunk elkülönülten fogadni.

 

A ház mindkét részében 4 db 6 ágyas és 1 db 10 ágyas (szükség esetén pótágyazható) szoba, lányoknak és fiúknak külön-külön vizesblokk, valamint 2db 1-1 ágyas tanári szoba áll a csoportok rendelkezésére.

 

A szobák berendezése: biztonságos emeletes ágyak 90x200 cm-es méretben, minden ágyhoz 50x50x160 cm-es polcos és akasztós szekrény tartozik.

 

Ágyneműt (kispárna, paplan, takaró) és ágynemű huzatot biztosítunk.

 

A tavaszi és őszi időszakban szükség szerint fűtést üzemeltetünk.

 

2019-ben a szállás költsége: 2300 Ft/nap/fő

 


 

ELLÁTÁS:

 

Napi négyszeri étkezés: reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora (megbeszélés szerint pótvacsora).

 

Főzőkonyhánkat HACCP rendszerben működtetjük, amelyhez két kb. 30 személyes ebédlő társul.

 

Az élelmezést kifejezetten a gyerekek ízlése szerint alakítottuk ki, olyan bőséges és lehetőleg egészséges táplálékokat kínálunk, amit szívesen megesznek.

 

2019-ben az étkezés költsége: 2200 Ft/nap/fő